Hypotheken

Als er één voorziening is die precies op uw situatie afgestemd moet zijn, dan is het wel uw hypotheek. Met een hypotheek gaat u namelijk een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Gratis bemiddelingsgesprek

Het zoeken naar een huis en de gepaste financiering begint altijd met de vraag hoeveel u kunt lenen. Verder zijn vragen als hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn van groot belang. Tijdens een bemiddelingsgesprek inventariseren wij uw persoonlijke situatie.

Professionele begeleiding

Als u een huis koopt, staat u er bij KIN Financieel Adviesbureau niet alleen voor. Tijdens het gehele kooptraject bieden wij u professionele begeleiding. Wij bemiddelen bij uw hypotheek en overleggen met de hyptheekadviseur. Natuurlijk stellen wij een bijbehorend verzekeringspakket voor u en uw woning samen.

Contact
Wij kunnen contact met u opnemen indien gewenst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.