Wonen

Naast de financiering van uw woning kunt u bij ons terecht voor het verzekeren van uw onderkomen en uw inboedel. Met het juiste pakket woonverzekeringen zijn uw woning en eigendommen optimaal beschermd.

Opstalverzekering

Heeft u een eigen huis gekocht met geleend geld, dan bent u meestal verplicht een opstal- of woonhuisverzekering af te sluiten. Deze vergoedt schade aan het huis door bijvoorbeeld brand, inbraak of storm. U en uw geldverstrekker hebben hiermee de garantie dat het onderpand van uw hypotheek, uw woning, na schade altijd in de oorspronkelijke staat hersteld of herbouwd kan worden.

Inboedelverzekering

Niet alleen uw huis zelf, maar ook uw inboedel kan beschadigen door onder andere inbraak, brand of waterschade. Met een inboedelverzekering wordt bij schade uw huisraad vergoed. De meeste inboedelverzekeringen zijn geïndexeerd. Dat wil zeggen dat de verzekering jaarlijks aan de waardeontwikkeling voor inboedels aangepast wordt. Wel zo handig, want hiermee voorkomt u onderverzekering, waardoor u slechts een gedeelte van de nieuwwaarde van de beschadigde goederen vergoed zou krijgen.

Glasverzekering

Als u een eigen woning heeft, dan is een glasverzekering vaak al opgenomen in de opstalverzekering. Bij een huurwoning zijn deze vaak in de huurovereenkomst verwerkt. Is dit niet het geval, of heeft u kostbare ramen in uw woning, dan is het raadzaam apart een glasverzekering af te sluiten.

Contact
Wij kunnen contact met u opnemen indien gewenst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.